Aktivering Telia Gruppavtal

Nu har vi fått det bekräftat av Telia att det går att aktivera Telias gruppavtal för områdena 6. Prässebo – Lunneviken, omr 7 Prässebo C, omr 3 Kattunga och omr 4 Boda.  Ni som ännu inte hämtat ut utrustningen från Telia kan göra det i morgon Onsdag 1/5 klockan 15-16 eller Tisdag 7/5 klockan 19-20 på Sommarro / Prässebo bygdegård.

Övriga områden (1. Balltorp, omr 2 Ale Skövde – Låcktorp och omr 5 Låcktorp – Larsered) räknar vi med att utrustningen från Telia kommer i mitten av maj och aktivering där sker i början av Juni

Så här aktiverar du ditt Telia gruppavtal:

  1. Önskar man aktivera sin bredbandstelefon så måste man ringa in till kundtjänst på tel nr 90 200. Detta gäller även om man önskar portera sitt nummer från en annan operatör. Viktigt då att samma personnummer som står på telefonen idag begär porteringen.
  2. Önskar man enbart aktivera Bredband och Tv, pga att man ej kommer använda telefonin, så går man in via https://www.telia.se/aktivera

Vid frågor om aktiveringen eller andra frågor angående gruppavtalet och Telias utrustning så kontaktar man Telias kundtjänst i första hand om dem inte kan hjälpa till eller hänvisar frågan vidare till föreningen så tar ni kontakt med mig på hakan.antonsson@prassebofiber.se